Prețul se refera la manopera, depinde de forma acoperișului 

( cu două ape, cu 4 ape, etc) de mărimea și panta acoperișului.

v2.1-slider

Tigla metalica

Tigla metalica este o alegere perfecta pentru acoperisul dumneavoastra

Pentru construirea acoperisului din tabla al casei, tigla metalica este o alegere excelenta, avand in vedere multiplele sale calitati, dar si preturile accesibile la care poate fi gasita. Printre cele mai importante beneficii ale acestui material, se numara rezistenta indelungata in timp, la intemperii (zapada, ploi abundente, vant etc.), dar chiar si la incendii si socuri. Asadar, ofera siguranta locatarilor. In plus, reflecta lumina soarelui, pastreaza o temperatura potrivita, este mai usoara fata de alte materiale si se monteaza rapid.


 Avantaje tigla metalica:

    • Pret mic: tigla metalica se produce in grosimi cuprinse intre 0.35mm-0.6mm. Indiferent de bugetul disponibil, gasesti o varianta de produs care sa se incadrezi. Daca doresti sa ai o calitate superioara cu o durata de viata mai mare, vei plati mai mult, dar tot nu vei ajunge la nivelul de pret al tiglei ceramice; 

     • Greutate redusa: in functie de grosimea si calitatea materialului ales, tigla metalica are o greutate pe metru patrat cuprinsa intre 4-5.5 kg: 

     • Estetica placuta si gama larga de culori: ai la dispozitie un numar mare de modele de tigla metalica, care pot fi produse in peste 25 de culori, fie ele lucioase sau mate; 

     

Cat costa montajul de tigla metalica?

Tigla metalica - manopera:

  • Pret mediu                         33 Lei/mp
  • Costuri variabile               25 - 40 Lei/mp

Prețul se referă la manopera, depinde de forma acoperișului ( cu două ape cu patru ape, etc.) de mărimea și panta acoperișului.

Solicita oferta!
Acasa