x
D A V R O O F I N G

Tabla Faltuita

Tabla faltuita

Ce este tabla faltuita?

• Tabla pentru acoperișuri faltuite  este un produs îndrăgit de arhitecți, proiectanți și montatorii cu tradiție în acoperișuri, in special datorită proprietăților  de deformabilitate și maleabilitate, permițând realizarea unor învelitori spectaculoase. Este disponibilă într-o gamă variată de culori, fiind recomandată atât pentru clădirile cu arhitectură modernă, ce prezintă forme îndrăznețe ale acoperișului, cât și pentru monumente istorice, pentru care se dorește renovarea și păstrarea aspectului tradițional.

La baza tabla faltuita este realizată din tabla plană de foarte bună calitate, care trece printr-un proces de faltuire, realizând astfel un sistem de prindere eficient.

Avantajele invelitorilor din Tabla dublu faltuita. 

Sistem de montare fără străpungeri 
• Învelitoarea din tabla faltuita nu are străpungeri.  Montajul se realizează exclusiv cu ajutorul clemelor fixe și mobile înglobate în falturi, cleme ce rigidizeaza fixarea tablei de astereala și permite acesteia mișcările de dilatare-contractie.
• Sistemul de montaj  permite realizarea fâsiilor din streasina pină în coamă ( fără îmbinări transversale).

Cea mai sigură Invelitoare. 
• Sistemul de montaj cu dublu falt este cel mai sigur detaliu de tinichigerie folosit în domeniu.
• Invelitoarea din tabla dublu faltuita este cel mai versatil sistem de montaj ( se montează de la pante de 4 grade la 90 grade învelitori curbe, arcuite, cupole, fațade, etc.)

Cat costa montajul de tabla faltuita?

Tabla faltuita – manopera:

Pret mediu: 65 Lei/mp
Costuri variabile: 50 – 75 Lei/mp 

Prețul se refera la manopera, depinde de forma acoperișului (cu două ape, cu 4 ape, etc) de mărimea și panta acoperișului.

WhatsApp Image 2021-09-08 at 10.18.37

Panou tablă faltuita.

WhatsApp Image 2021-09-08 at 10.19.18
WhatsApp Image 2021-09-08 at 10.19.47